Αποκλειστικό: Έπεσε ξύλο στα Mad Video Music Awards!

Άγρια συμπλοκή στα μουσικά βραβεία! - Διακόπηκε το show!

Must Read

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στα Mad Video Music Awards 2022, τα οποία διεξάγονται στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε, ο τράπερ Light μαζί με «κουστωδία», εμφανίστηκε στον χώρο των VIP, εκεί όπου κάθονταν οι καλλιτέχνες και οι δισκογραφικές εταιρείες τους.

Μέσα σε λίγα λεπτά, σημειώθηκε ένταση στην πτέρυγα των VIP και όπως θα δείτε και στο βίντεο, παρευρισκόμενοι στην μουσική εκδήλωση, πιάστηκαν στα χέρια.

Στο σημείο βρισκόταν και ο Snik με τον οποίο φέρεται να αρπάχτηκε ο Light.

Το show διακόπηκε δύο φορές, ενώ από τις εικόνες, όπως μπορείτε να δείτε, το τοπίο στις θέσεις των επισήμων, είναι βομβαρδισμένο. 

«Παιδιά όχι βία, εδώ είναι γιορτή» ακούστηκε να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη σκηνή, την δεύτερη φορά που ξέσπασε καβγάς, ενώ η Έλενα Παπαρίζου η οποία καθόταν κοντά στο σημείο αποχώρησε αναστατωμένη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This