Γιώργος Αγγελόπουλος για τις καταγγελίες σχετικά με το εκκλησάκι του των Αγίων Ισιδώρων: «Προσβάλλει την επιλογή μου»

«Δεν είναι καθόλου αστείο που οι άνθρωποι έρχονται εδώ...»

Must Read

Ο κακός χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με το εκκλησάκι του των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό καθώς ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ισχυρίζεται πως παραπλανώνται οι πιστοί, με το πρόσχημα ότι δήθεν γίνονται θαύματα.

Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι πόλος έλξης για πολλούς ανθρώπους από την ελληνική showbiz. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος την επισκέπτεται πολύ συχνά.

Μία από αυτές τις ημέρες ήταν και η σημερινή. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μάλιστα τον πέτυχε έξω από το εκκλησάκι και απέσπασε τις αποκλειστικές του δηλώσεις για το συγκεκριμένο συμβάν.

«Δεν έχω να σας πω κάτι για τις καταγγελίες. Εμένα αυτό το πράγμα τώρα προσβάλει την δική μου την ιδιωτικότητα, αλλά επειδή έχω δει τι γίνεται από εχθές, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα αυτό.

Κάθε Κυριακή εδώ έχει περίπου 20.000 με 30.000 άτομα. Αυτές οι “καταγγελίες” των ανθρώπων δεν μετράνε; να δούμε τις τρεις; Είναι στην προσωπική συνείδηση του καθενός το τι θα πιστέψει. Για εμένα ο πάτερ Δημήτριος είναι ο πνευματικός μου πατέρας. Δεν είναι καθόλου αστείο που οι άνθρωποι έρχονται εδώ και εύχομαι οι καταγγέλλοντες να μην χρειασθεί να έρθουν ποτέ εδώ», τόνισε ο Ντάνος.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This