To (υπέροχο) σώμα της Έλενας Χριστοπούλου χωρίς επεξεργασία εικόνας

Η πρώην coach του GNTM απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στα Κουφονήσια.

Must Read

Η Έλενα Χριστοπούλου, πρώην coach του GNTM και πρώην κριτής στο My Style Rocks, βρίσκεται για καλοκαιρινές διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με την κολλητή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δυο γυναίκες εκτός από την επαγγελματική σχέση που έχουν – καθώς η Έλενα είναι μάνατζερ του μοντέλου – συνδέονται και μια μια δυνατή φιλία. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που πάνε μαζί στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό προορισμό, τον έχουν ξαναεπιλέξει, κάτι που σημαίνει πως είναι το αγαπημένο τους μέρος στην νησιωτική Ελλάδα.

Η Έλενα Χριστοπούλου σε πολύ χαλαρή διάθεση, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram, χωρίς φίλτρα και ρετούς και οι αναλογίες της είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: Ελληνικος διπλος κ βουτα στο καπακι …ρωταω το διπλανο μπαλκονακι Ιλι να βαλω φιλτρο? Θα λεγα οχι μου λεει Ποια να βαλω πρωτη της λεω Αυτη που εισαι σαν χταποδι μαδερις μου απανταει
? αυτα ? Καλημερα @wigglesteps #summer2022 #κουφονησια #greece

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This