Η Μαρία Καλάβρια έχασε τη νύφη της

Ο γιος της Ινο Φάις χώρισε έτσι ξαφνικά από την Ιωαννίδου του «GNTM»

Must Read

Η… παρολίγον πεθερά της Εύης Ιωαννίδου αποκάλυψε τον χωρισμό του γιου της από το μοντέλο, που έγινε γνωστό μέσα από το «Greece’s Next Top Model» (κυρίως για τις ίντριγκες με τα άλλα… wannabe μοντέλα στο ριάλιτι που παρουσιάζει η Καγιά και όχι για την τηλεοπτική προσφορά του στη μόδα)!

Εχοντας συμπληρώσει ενάμιση χρόνο σχέσης, Εύη Ιωαννίδου και Ινο Φάις, που έδειχναν να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, τράβηξαν χωριστούς δρόμους, δίνοντας, προφανώς, ό,τι είχαν σε αυτή τη σχέση, αλλά μην μπορώντας να πάνε παρακάτω.

Η Μαρία Καλάβρια, μητέρα του Ινο Φάις (καρπός του γάμου της με τον Σάμι Φάις, ο οποίος, σημειωτέον, όχι μόνο δεν στέριωσε με το πρώην μοντέλο, αλλά κατέληξαν να σφάζονται στα δικαστήρια εκτοξεύοντας δηλητηριώδη βέλη ο ένας εναντίον του άλλου), δεν υιοθέτησε το… στιλ της «θανάσιμης πεθεράς», κατά τα παραδείγματα της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, αλλά το αντίθετο!

«Αγαπάω την Εύη»

Αφου έκανε γνωστό στον λογαριασμό της στο Instagram ότι το love story του κανακάρη της έλαβε τέλος, ύστερα από σχετική ερώτηση ακολούθου της, εξέφρασε δημόσια την αγάπη της στην παρολίγον νύφη της!

«Εάν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε. Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να ‘ναι καλά και οι δύο! Εύη μου, σε αγαπάω» ήταν τα λόγια της, δίνοντας και το καλό παράδειγμα ότι δεν πρέπει να χώνουν οι γονείς τη μύτη τους στα ερωτικά και προσωπικά των παιδιών τους! Βέβαια, η Καλάβρια άφησε και μία χαραμάδα ελπίδας ότι τα δύο παιδιά μπορεί να τα ξαναβρούνε. Και η αλήθεια είναι πως στον έρωτα ποτέ δεν ξέρεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This