Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πότε με το καλό και ο γάμος;

H παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Must Read

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρίσκονται σε σχέση εδώ και δυο χρόνια και πλέον ήρθε η ώρα να κρατήσουν σε λίγους μήνες στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές είναι έγκυος στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και τα σχέδια του γάμου τους μοιάζουν πιο κοντά από ποτέ, με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον να λένε πως «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».

Το ζευγάρι άλλωστε ήδη συζεί, όμως η Κωνσταντίνα δεν ξενοίκιασε το δικό της σπίτι στη Βούλα, όμως σε αυτό το σπίτι μένουν μόνο και οι συγγενείς της Κωνσταντίνας όταν τους επισκέπτονται από τη Ρόδο. Πολύ πριν γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, πηγές από το περιβάλλον τους είχαν πει ότι το ζευγάρι επιθυμούσε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί χωρίς όμως να βιάζεται. Όπως φαίνεται, δυο χρόνια μετά, η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This