Η ομοιότητα της Χρύσας Μιχαλοπούλου με την αδερφή της είναι συγκλονιστική

Όλγα και Χρύσα είναι κάτι παραπάνω από ίδιες.

Must Read

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφό της chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ακόμη δεν έχουμε δει την φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμονούσας καθώς προτιμά να περνά τους μήνες της εγκυμοσύνης της διακριτικά.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, έχει άλλα τρία αδέρφια, η ομοιότητά της και το δέσιμό της με την Όλγα είναι το κάτι άλλο. Οι δυο τους πόζαραν σε μερικές φωτογραφίες στο Instagram και μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς τη σύνδεση. Μάλιστα αρκετοί followers κάνουν ερωτήσεις στα σχόλια για το αν οι δυο κοπέλες είναι δίδυμες.

Η Όλγα έχει δηλώσει παλαιότερα για τη Χρύσα: «Η Χρύσα είναι στήριγμα. Την συμβουλεύομαι. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Με τη Χρύσα είμαστε διαφορετικές πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This