Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει την πιο ανατρεπτικά σέξι πρόταση σε μαγιό

Η αλήθεια είναι πως ότι κι αν φορέσει το μοντέλο το αναδεικνύει.

Must Read

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού πέρασε σχεδόν τρεις εβδομάδες στα Κουφονήσια μαζί με τις φίλες της, Έλενα Χριστοπούλου, Βασιλική Ρούσσου και Κλέλια Ανδριολάτου αλλά την είδαμε αγκαλιά και με τον νέο της σύντροφο του οποίου τα στοιχεία ακόμη δεν γνωρίζουμε, μας αιφνιδίασε, με μια φωτογραφία από τη Μύκονο, όπου απολαμβάνει το μπάνιο της σε μια πισίνα φορώντας ένα ανατρεπτικά σέξι ολόσωμο μαγιό με μακριά μανίκια και λεοπάρ μοτίβο.

Το συγκεκριμένο στυλ μαγιό φοριέται συνήθως από τις γυναίκες που ασχολούνται με τα θαλάσσια extreme sports, όμως η Ηλιάνα το φόρεσε και χωρίς να κάνει wind surf και έτσι άφησε στο τραπέζι μια εναλλακτική πρόταση για όσες θα ήθελαν να βάλουν στην παραλία ένα διαφορετικό one piece το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερο ύφασμα. Η αλήθεια είναι πως αν και αφήνει περισσότερα στη φαντασία, είναι πολύ σέξι και το μοντέλο το ανέδειξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This