Δε χορταίνουμε να κοιτάμε την Κατερίνα Στικούδη στο backstage video μιας φωτογράφησης

Κατερίνα πως γίνεται να είσαι τόσο ακαταμάχητα σέξι;

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη, φωτογραφήθηκε για γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και πόζαρε με μαγιό αλλά και διάφορα καλοκαιρινά σύνολα.

Όσο για το σώμα της  μετά την εγκυμοσύνη, πιο καλλίγραμμο από ποτέ. Σαν να μην γέννησε καν με άψογους κοιλιακούς και καλογυμνασμένα όπως πάντα πόδια η Κατερίνα ποζάρει σε ένα vintage βαν σαν pin up χαμογελαστή και ευδιάθετη με τις φωτογραφίες να έχουν ένα άκρως καλοκαιρινό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα backstage video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: Στο @youweekly.gr που κυκλοφορεί κάναμε μια πολύ όμορφη κουβέντα με την αγαπημένη μου @gsirixa ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες εικόνες ..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This