Σάλος με τις αναρτήσεις της Άννας Μαρίας Λογοθέτη για τη Μάγδα Φύσσα και τον Κυριάκο

Η χυδαία επίθεση στη μητέρα του Παύλου Φύσσα και ο «λεβέντης» της ο Κυριάκος

Must Read

Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση της Άννας Μαρίας Λογοθέτη, στη μάνα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

Η πρώην τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια στράφηκε κατά της Μάγδας Φύσσα, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του Παύλου έπεσε νεκρός από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της. Μάλιστα χρησιμοποιήσε τη λέξη «σαπίλα» για να χαρακτηρίσει τη στάση της μάνας που δεν έπαψε λεπτό να ψάχνει δικαίωση για την δολοφονία του γιου της.

«Πρώτη φορά βλέπω ΜΑΝΑ να εκμεταλλεύεται με κάθε ευκαιρία τον θάνατο του γιού της.

Και οι αριστεροί την χειροκροτούν.

Βέβαια δεν υπάρχει “κανονικότητα” ούτε εδώ , άρα προσκυνάτε.

Σαπίλα.

Κάπου έλεος Μάγδα Φύσσα» έγραψε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

«Κυριάκο λεβέντη της»

Ωστόσο, η πρώην τηλεπερσόνα έγινε ξανά viral στο Twitter την ίδια μέρα, με αφορμή την ανάρτησή της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με ύφος που μας θύμισε το βίντεο με την ατάκα «τι γκόμενος είσαι εσύ», η Άννα Μαρία Λογοθέτη, εκθείασε τον Κυριάκο, αποκαλώντας τον μάλιστα «λεβέντη της»:

«Λεβέντη μου @kmitsotakis χρόνια πολλά, όμορφα πάντα δίπλα στην υπέροχη οικογένεια σου, πρωτίστως με υγεία. Δύναμη να αντέχεις να κυβερνάς για πολλά χρόνια ακόμη, να πολεμάς για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε , μια Ελλάδα μεγάλη . Μαζί θα την φτιάξουμε. Ο λαϊκισμός ας περιμένει» έγραψε. Τόσο ένθερμες ευχές, ούτε από τις αδερφές του δεν πρέπει να έλαβε ο Κυριάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This