Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision

Must Read

Αντρική υπόθεση φαίνεται πως θα είναι η φετινή εκπροσώπηση της Κύπρου στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους, οι ιθύνοντες του ΡΙΚ κατέληξαν στην απόφαση, μετά την Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» και την Τάμτα με το «Replay», να εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης ένας δημοφιλής νεαρός άντρας καλλιτέχνης. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, λοιπόν, είναι δύο: Ιαν Στρατής και Βαγγέλης Κακουριώτης.

Μάλιστα ο Ίαν, ο οποίος νίκησε φέτος στο talent show του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του συναδέλφου του, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως μέλος του boy band Boyz and Noise, ενώ τον απολαύσαμε και στον τελευταίο κύκλο του «Dancing with the stars».

Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις των υπευθύνων του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας συνεχίζονται και με τους δύο τραγουδιστές. Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορεί να πει ακόμη με βεβαιότητα ποιος από τους δύο θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2020.

Βαγγέλης Κακουριώτης και Ιαν Στρατής

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This