«Ησαΐα, χόρευε» με άρωμα Κρήτης για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση!

Γάμος αλά ελληνικά και... αμερικανικά!

Must Read

Η εκρηκτική performer και ο γοητευτικός πολίστας παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, πραγματοποιώντας όχι μία, αλλά δύο τελετές, και αμέσως μετά ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε ως τα ξημερώματα. Το παραδοσιακό μυστήριο, όπως πρώτη η «Espresso» σάς είχε πληροφορήσει σχετικά πριν από μερικούς μήνες, έλαβε χώρα στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα Κισσάμου του νομού Χανίων.

Ο Μάριος ντύθηκε γαμπρός με κοστούμι από τον οίκο Erotokritos, έχοντας στο πλευρό του τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, με τον οποίο και τραγούδησε κρητικές μαντινάδες. Η Κόνι, από την άλλη, φόρεσε το υπέροχο νυφικό που δημιούργησε για εκείνη η σχεδιάστρια Μαρία Κονίδη με τις φίλες της στο πλευρό της, όπως επίσης και τη συγκινημένη μητέρα της Ζώζα Μεταξά. Η νύφη ακολούθησε τα έθιμα, γράφοντας κάτω από το νυφικό παπούτσι της τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της, ενώ άφησε τον γαμπρό να την περιμένει λίγη ώρα στα σκαλιά της εκκλησίας. Την ώρα που έφτασε, πάντως, συνοδευόμενη από τον περήφανο (και εμφανώς αδυνατισμένο!) πατέρα της Λευτέρη Πανταζή, ο Μάριος την υποδέχτηκε χαμογελαστός, με μια τεράστια ανθοδέσμη, και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη.




Tο ζευγάρι επέλεξε να έχει έξι κουμπάρους στον γάμο, τρεις φίλους της τραγουδίστριας και τρεις φίλους του oλυμπιονίκη πολίστα, ενώ οι καλεσμένοι τους ήταν περίπου 200. Ανάμεσά τους και λαμπερά πρόσωπα της showbiz, όπως η Ελένη Φουρέιρα με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, η fashion blogger Ελενα Γαλύφα, ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster), η συνεργάτιδα της νύφης από την Panik Records Λία Παπαδοπούλου, ο DJ Valentino και ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος.

Μετά το θρησκευτικό μυστήριο έγινε κι ένας… δεύτερος γάμος (!), σε αμερικανικό στιλ, στην παραλία Φαλάσαρνα, μπροστά στο beach bar Λιοκάλυβο. Εκεί, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, που έπειτα από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το ειδύλλιό τους, αντάλλαξαν όρκους αγάπης και τρυφερά λόγια μπροστά στους καλεσμένους τους. Το σκηνικό ήταν ονειρικό και θύμιζε κάτι από τους γάμους που βλέπουμε στις αμερικανικές ταινίες.

«Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια, και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Καπότσης. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κόνι Μεταξά και, μιλώντας στα αγγλικά, τόνισε πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της. Αφού ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου, είπε πως κανείς τους δεν πίστευε -ούτε η ίδια- ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον πολίστα.

Ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι στο beach bar, με το ζευγάρι να μπαίνει στον χώρο με μουσική υπόκρουση τους Red Hot Chili Peppers, ενώ στη συνέχεια έκοψαν την τούρτα με το τραγούδι από την αμερικανική σειρά «Τα Φιλαράκια». Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πάρτι έπαιξε φυσικά ο Λευτέρης Πανταζής, ο πατέρας της νύφης, τραγουδώντας μεταξύ άλλων το «Γουστάρεις να ‘μαι αλήτης, αλλά είμαι ο ΛΕ-ΠΑ». Από τη σκηνή δεν έλειψε ούτε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τραγούδησε το «Αεράκι» και την «Καραμέλα» της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This