Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είπαν «I do»

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας

Must Read

Σχεδόν 20 χρόνια πριν τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους, όμως εδώ και έναν χρόνο είναι πάλι μαζί και μάλιστα δε διστάζουν να… διατυμπανίζουν τον έρωτα τους. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ που πλέον είναι παντρεμένοι! 

Όπως αναφέρουν σήμερα πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας. 

Η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της την άδεια γάμου από την κομητεία Κλαρκ στην Πολιτεία της Νεβάδα, η οποία κατατέθηκε το Σάββατο και δείχνει ότι η sexy τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο ιστότοπος TMZ, που ασχολείται με θέματα διασημοτήτων, ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ επανενώθηκαν πέρσι και αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε εκείνη. Είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This