Περήφανη η Μάρα Ζαχαρέα στην αποφοίτηση του γιου της από το London School of Economics

Ο 26χρονος γιος της Βασίλης πήρε το πτυχίο του.

Must Read

Η Μάρα Ζαχαρέα έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Θόδωρο Ρουσσόπουλο δυο παιδιά, τον Βασίλη και την Άννα. Η Μάρα Ζαχαρέα, σήμερα το πρωί ανέβασε δυο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε χαρούμενη και περήφανη μαζί με τον 26χρονο Βασίλη, ο οποίος πήρε το πτυχίο του καθώς τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην Πολιτική Επικοινωνία από το ξακουστό Πανεπιστήμιο London School of Economics.

H Mάρα Ζαχαρέα φαινόταν πολύ χαρούμενη και εξαιρετικά περήφανη στο πλευρό του γιου της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τα παιδιά της: «Τώρα θα ακουστώ υπερφίαλη μαμά, αλλά όλες οι μητέρες έχουν την τάση να βλέπουν τα παιδιά τους μέσα από τον καθρέφτη της αγάπης και του θαυμασμού. Θα σας έλεγα πως καμαρώνω γιατί έχουν γίνει έντιμοι και δοτικοί άνθρωποι και μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει όποιους στόχους έχουν θέσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This