Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετακόμισε: «Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό»

Φανταζόμαστε Κωνσταντίνα μου, από τη μία λίγη ταλαιπωρία, από την άλλη πολλή χαρά.

Must Read

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τελευταία φημολογείται ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ επίσης λέγεται πως ετοιμάζεται να κάνει έναν μυστικό γάμο σε κλειστό κύκλο με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. 

Και μπορεί το ζευγάρι να μην διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει επίσημα κάποια από τις παραπάνω φήμες, όμως οι κινήσεις τους, προδίδουν ότι κάτι συμβαίνει και είναι καλό.

Σε ένα Q+A που έκανε με τους ακολούθους της η Queen Dina, αποκάλυψε πως χάθηκε για λίγο από τα social media επειδή μετακόμιζε. Και αφού ήδη συζούσε με τον σύντροφό της, αυτό ίσως να σημαίνει ότι μετακόμισαν σε ένα ακόμη μεγαλύτερο σπίτι ώστε να υποδεχθούν εκεί το παιδί τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This