Η φωτιά έφτασε έξω από το σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου: To βίντεο που ανέβασε

Η ανάρτηση της στo Ιnstagram.

Must Read

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει πλέον η φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη και το Ντράφι, και πλέον έχει επεκταθεί στην Παλλήνη, την Ανθούσα και το Γέρακα. Η Δήμητρα Κατσαφάδου, απαθανάτισε τη φωτιά που έχει φτάσει έξω από το σπίτι της σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απύφθηνε έκκληση για βοήθεια.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου: “Η φωτιά έξω απ’το δικό μας σπίτι όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους ζωής χάνονται. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι οι άνθρωποι και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο.

Στείλτε μας μήνυμα. Πάρτε μας τηλέφωνο στο 216-9001313 Ενημερώστε μας που υπάρχει ζήτηση σε είδη πρώτης ανάγκης, νερά, τρόφιμα, ξηρά τροφή, ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά για τους πυροσβέστες και για εσάς τους ίδιους. Που χρειάζεται χώρος φιλοξενίας για ανθρώπους και ζωάκια. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα!!! 🙏🙏🙏”

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This