H Kαίτη Φίνου έβγαλε το σουτιέν της και δεν θέλει να ξέρουμε σε ποια παραλία

Το sex symbol των 80s είναι ακόμα τολμηρή.

Must Read

Η Καίτη Φίνου, έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του 80 μέσα από τις βιντεοταινίες που γύρισε μαζί με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη. Η ηθοποιός ήταν σύμβολο του σεξ τη χρυσή δεκαετία της βιντεοκασέτας και σήμερα στα 63 της χρόνια ασχολείται ακόμη με το θέατρο.

Η Καίτη Φίνου απολαμβάνει τις διακοπές της σε άγνωστο προορισμό και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είχε βγάλει το σουτιέν του μαγιό της, εξηγώντας στη λεζάντα τα εξής: Ανέμελα τεμπέλικα μοναχικά…..το νόημα των διακοπών για μένα…. *μην ρωτήσετε που είμαι….πάντως όχι κάπου για να μου λέτε καλά μπάνια…..Ααα και δεν κολυμπώ χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι ούτε εκθέτω το στήθος μου στον ήλιο……(για να μη διαβάσω πάλι χαζομαρουλες😉) Καλή εβδομάδα με προσοχή στις τόσο επικίνδυνες μέρες που έχουμε….🙏❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This