Άρης Τσάπης: Ο «Θανασάκης» από το σήριαλ «Ευτυχισμένοι Μαζί» δουλεύει σε ταβέρνα και κάποιοι τον κατέκριναν

Απάντησε σχετικά με τους λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από την υποκριτική.

Must Read

Ο Άρης Τσάπης, είχε παίξει ως παιδί στο επιτυχημένο σήριαλ «Ευτυχισμένοι Μαζί» όπου και υποδυόταν το γιο του Γιάννη Μπέζου και φανατικό Ολυμπιακό, τον «Θανασάκη».

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα, ο Άρης Τσάπης, εργάζεται σε μια ταβέρνα για να βιοποριστεί. Δέχθηκε κάποια αρνητικά σχόλια για την δουλειά του και θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

Συγκεκριμένα είπε: “Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”. Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλεται το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια”.

@aristsapis Απάντηση στο @_denis.b ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This