Η Τέα Πρέλεβιτς κατέψυξε τα ωράρια της και έχει κάτι πολύ σημαντικό να μας πει

«Η επιστήμη και η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας».

Must Read

Πριν μερικούς μήνες η Τέα Πρέλεβιτς κατέψυξε τα ωάριά της και μοιράστηκε την εμπειρία της μέσα από τα social media. Mέσω της δικής της εμπειρίας θέλησε να ενημερώσει άλλες γυναίκες για τη διαδικασία και να λύσει διάφορες απορίες που έχουν πάνω στο θέμα.

Σε νέα της ανάρτηση, η Τέα Πρέλεβιτς, μοιράστηκε με τις followers της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία κρατά ένα φορμάκι το οποίο έγραφε:  «Ήξερες ότι τοο 1986 γεννήθηκε το πρώτο μωράκι από κατεψυγμένο ωάριο;».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Πρόσφατα έμαθα ότι το πρώτο μωράκι που γεννήθηκε από κατεψυγμένο ωάριο ήταν πίσω στο 1986! 
 
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία – η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς! 🔬🔬

👉Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο. Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”). 

💡 Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στην καμπάνια @isostistigmi ! Με τη βοήθεια εξειδικευμένων γιατρών και επιστημόνων, λύνει κάθε απορία για την κατάψυξη ωαρίων και τη διατήρηση της γονιμότητας.

💕Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη + η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας! 🙏✨❣️

#isostistigmi #eggfreezing #fertility #fertilityjourney #fertilitydiet #fertilitytreatment #fertilitysupport #fertilitygoddess #fertilityawareness #fertilitycommunity #FertilityTips #fertilitytracking»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Prelevic (@teaprelevic)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This