«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της συντρόφου του Χρήστου Κουτέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Κουτέλας πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Must Read

Στη θλίψη βύθισε τους δικούς του ανθρώπους ο θάνατος του γνωστού μοντέλου Χρήστου Κουτέλα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο «αντίο» στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Κουτέλας πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του, Μαρία, η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπός της έφυγε τόσο απρόσμενα και τόσο νωρίς από τη ζωή. Σε ανάρτησή της στα social media δεν έκρυψε τον πόνο της, λέγοντας το δικό της «αντίο» στον σύντροφο της ζωής της.

«Χρήστο μου, μού έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου, ότι κοντά μου ανθίζει η ψυχή σου και η αγκαλιά σου “κουμπώνει” μόνο με τη δικιά μου. Μα τώρα έφυγες τόσο ξαφνικά και άφησες τη δικιά μου άδεια ζωή μου… Έφυγες τόσο σύντομα ψηλά στον Χριστούλη μας…», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ενώ πάνω στη φωτογραφία ανέφερε: «Ψυχή μου δε θα είχες πετάξει τόσο νωρίς στους αγγέλους αν είχες μάθει να αγαπάς εσένα, όσο αγαπούσες εμένα».

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα και έγραψε: «Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, τα καλοκαίρια θα έχουν το χρώμα από το γέλιο σου. Να έρχεσαι στα όνειρά μου μικρό δεινοσαυράκι μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This