Στάθης Ματζώρος: Ο «Παντελής» απόκάλυψε ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στο «Σασμό»

O καφετζής του σήριαλ αποκάλυψε ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή του πρώτου κύκλου.

Must Read

Ο Στάθης Ματζώρος, υποδύεται στο Σασμό τον Παντελή Αγγελάκη, πατέρα του Μανώλη και της Θοδώρας ιδιοκτήτη του καφενείου της Άνω Ποριάς και έντονου κοινωνικού σχολιαστή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 μέρες tv», ο ηθοποιός αποκάλυψε ποια ήταν η πιο συναισθηματική σκηνή που γύρισε ο ήρωας που υποδύεται στον πρώτο κύκλο:

Ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή για εσάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή και εκείνος με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του.

Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό κι έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This