Xρύσπα: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε λοιπόν»

«Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι σκληρή. Αντιμετωπίζεις πολλές φορές τους δαίμονές σου.»

Must Read

Η Χρύσπα, έδωσε μια συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε για το πόσο σκληρή είναι η ζωή του καλλιτέχνη πίσω από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας.

«Νιώθω πολύ δημιουργική που επιτέλους έχω και πάλι επαφή με το κοινό μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις μου. Αυτό φυσικά επιδρά θετικά σε όλα τα επίπεδα της ψυχολογίας μου αλλά και της δημιουργικότητάς μου. Μάλιστα, αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τη σύνθεση νέων τραγουδιών. Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, λοιπόν» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι σκληρή. Αντιμετωπίζεις πολλές φορές τους δαίμονές σου. Αυτούς που κάθε φορά που ένα καινούργιο τραγούδι δεν έχει την απήχηση που περίμενες ή ακόμα και οι προτάσεις για live εμφανίσεις δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, σου τριβελίζουν το μυαλό, ότι δεν αξίζω όσα νόμιζα. Ψέματα! Όλο αυτό είναι μια πλάνη. Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, δεν τα παρατάς, ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία και αφορμή για να κάνεις αυτό που οραματίζεσαι. Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι, γιατί τότε δεν θα δεις την ευκαιρία που θα βρεθεί. Στη δουλειά μας απαιτείται να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις, δεν το καταλαβαίνουν πολλοί αλλά όταν νιώθεις έτσι δεν γίνεται να τα παρατήσεις. Δεν το σκέφτεσαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This