Aυτό το story του Δημήτρη Αλεξάνδρου δείχνει πόσο ανυπομονεί να μάθει το φύλο του παιδιού του

Must Read

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, αφού ξεπέρασαν μια μικρή κρίση στη σχέση τους, είναι ξανά μαζί και περιμένουν να κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί. Η Ιωάννα βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και περνάει αρκετά δύσκολα μέχρι στιγμής, όπως μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram.

Όπως λέει η Ιωάννα Τούνη, έχει πολλές μεταστροφές στη διάθεση της, κάνει εμετούς, αναρωτιέται πότε θα ξαναπιεί αλκοόλ και θα ξανακάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές, αλλά από την άλλη περιμένει πως και πως να γίνει μητέρα και να κάνει τη δική της οικογένεια.

Από την άλλη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πιο διακριτικός σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του όμως τον έχουμε δει μια φορά, μαζί με τον Γιώργο Μανίκα που έχει ήδη ένα παιδί, να διαβάζει ένα βιβλίο που αφορούσε την πατρότητα.

Τώρα επανήλθε με ένα story στο οποίο κάνει αναφορά στη σχέση του πατέρα με το παιδί του ανάλογα το φύλο του, αν δηλαδή είναι αγόρι ή είναι κορίτσι, το οποίο είχε μια χιουμοριστική διάθεση. Ακόμη δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι περιμένει αγόρι ή κορίτσι, όμως καταλάβαμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση αναμένοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This