Super Κική: «Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα ήταν η καλύτερή μου»

Mεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή που βρέθηκε στη φυλακή και για την αποτοξίνωση που έκανε στο ΚΕΘΕΑ.

Must Read

Η Super Κική, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποβολής της και προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το δυσάρεστο γεγονός, παραχώρησε μια συνέντευξη στον You Tuber Konilo Talks.

Mεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή που βρέθηκε στη φυλακή και για την αποτοξίνωση που έκανε στο ΚΕΘΕΑ, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή είχε διαπράξει κάποιες κλοπές.

«Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα» είπε αρχικά η Super Κική.

«Ήμασταν παιδιά, είχαμε χάσει το μέτρο. Σκέψου ότι αυτή η κατηγορία πήγε στο δικαστήριο. Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι» ανέφερε.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This