Ταμίλα Κουλίεβα: Ποζάρει στα 55 της ξυπόλητη στη Σίφνο

«Sunset στην Σίφνο» έγραψε στη λεζάντα.

Must Read

Η Ταμίλα Κουλίεβα, βρίσκεται στη Σίφνο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός στα 55 της παραμένει μια πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα.

Ποζάρει απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα με ένα αέρινο καφτάνι, ξυπόλητη, ανέμελο κούρεμα και χαμογελαστή γράφοντας στη λεζάντα: «Sunset στην Σίφνο. Μαγεία…»

Η Ταμίλα Κουλίεβα, σπούδασε σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού της Μόσχας και υποκριτική στο Kρατικό Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου της Μόσχας, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στις Καλές Τέχνες. Όσο δίδασκε τεχνικές αυτοσχεδιασμού στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ήταν ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας “Ουζάτσοφκα” στην Μόσχα και συμμετείχε σε τέσσερις ρωσικές ταινίες.

Από το 1992 διδάσκει, σύμφωνα με τις μεθόδους του “Μιχαήλ Τσέχωφ”, υποκριτική και αυτοσχεδιασμό σε πολλές δραματικές σχολές, στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος καθώς και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης (με πρόεδρο τον Οταρ Ιοσελιάνι) αλλά και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες πρεμιέρας” (με πρόεδρο τον Max Von Sydow).

Έχει λάβει το χρυσό μετάλλιο της UNESCO για τις Τέχνες, τον Λόγο και τις Επιστήμες.

Είναι επίτιμο μέλος του Σλάβικου Πανεπιστημίου του Μπακού. Έχει τιμηθεί ως ευεργέτης, για την συνεχή προσφορά της από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This