Ανεπιθύμητος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο – Μόνο αυτός και η σύζυγός του στο bar του

Ούτε γάτα δεν πατάει στο bar του πορνο-Στάθη στην Αλόννησο μετά το σκάνδαλο revenge porn!

Must Read

Ούτε… γάτα δεν πατάει στο μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», με τον πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» να μην μπορεί να σταυρώσει… πελάτη στο μπαρ που διατηρεί στο νησί των βόρειων Σποράδων, μετά και το σκάνδαλο του porn revenge το οποίο συντάραξε την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο!

Ο παρουσιαστής, παρά το γεγονός ότι του έχουν γυρίσει την πλάτη οι ντόπιοι αλλά και οι τουρίστες, δεν δείχνει να πολυσκοτίζεται για το γεγονός οτι είναι περσόνα νον γκράτα στην Αλόνησσο και περνά τα βράδια μόνος και έρημος στο μπαρ του, «κόβοντας» απλά κίνηση! Για την ακρίβεια δεν είναι ακριβώς μόνος και έρημος, μια και έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, με την οποία, όπως μας είπε άνθρωπος της «Espresso» που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί, είναι μέσα στα μέλια και επιδίδεται σε αγκαλίτσες και φιλάκια στο ερημωμένο μαγαζί του.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο τόσο από την κατακραυγή της κοινής γνώμης όσο και από τις καταδικαστικές αποφάσεις για το ροζ σκάνδαλο μεγατόνων. Η απόφασή του να ανοίξει το καλοκαίρι το μπαρ του για πολλούς αποδόθηκε στο γεγονός ότι αντιμετωπίζει, μετά τη βρόμικη για εκείνον υπόθεση, οικονομικά προβλήματα και πως η λειτουργία του μαγαζιού ίσως να ήταν για εκείνον μια ανάσα για την τσέπη του.

Όμως, ακόμη και αν είναι έτσι, ο Παναγιωτόπουλος είναι «πέρα βρέχει». Η ίδια πηγή που μας μετέφερε το ρεπορτάζ μάς εξομολογήθηκε πως ο παρουσιαστής χασκογελά διαρκώς, σαλιαρίζει με τη σύζυγό του και δεν αφήνουν ούτε λεπτό ο ένας το χέρι του άλλου. Για τέτοιον έρωτα μιλάμε! Για το γεγονός ότι κανείς δεν θέλει να πατήσει το πόδι του στο μπαρ, «τιμωρώντας» τον έμπρακτα για τις πράξεις του, ποιος νοιάζεται, που θα έλεγε και εκείνος με χιούμορ της κακιάς ώρας, σαν τα κρύα αστεία που έλεγε για χρόνια στους «Ράδιο Αρβύλα».

Για την ιστορία, να θυμίσουμε -γιατί τίποτα δεν πρέπει να ξεχνιέται- πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που τον έκρινε ένοχο για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του χωρίς τη συγκατάθεσή της. Στον γνωστό παρουσιαστή έχουν επιβληθεί, παράλληλα, υποχρέωση εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο 59χρονος πρώην των «Αρβύλα» κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις, ύστερα από καταγγελίες ισάριθμων πρώην συντρόφων του, και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγυοδοσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This