H Mαριλίτα Λαμπροπούλου ποζάρει με κατακόκκινο μπικίνι κι εμείς λέμε wow με το σώμα της

«Ακόμα εντός των τειχών» έγραψε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Must Read

H Μαριλίτα Λαμπροπούλου, βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, καθώς τα γυρίσματα του Σασμού συνεχίζονται το καλοκαίρι, με τον δεύτερο κύκλο της σειράς να ξεκινά το Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να έχει ακόμη ανακοινωθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία προβολής από το κανάλι που φιλοξενεί το σήριαλ.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, πήγε για μπάνιο μαζί με το σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη και τις δυο της κόρες και ανέβασε ένα σπάνιο βίντεο στο οποίο φοράει ένα κόκκινο μπικίνι και παίζει στα ρηχά. «Ακόμα εντός των τειχών» έγραψε η “Βασιλική” του “Σασμού” που σημαίνει ότι πιθανόν σύντομα θα συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και εκτός Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This