Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ποζάρει με τη σύντροφό του σε μια εικόνα που μοιάζει με καρτ ποστάλ

Ο ηθοποιός κάνει διακοπές με την Άσπα Κωνσταντοπούλου στα ελληνικά νησιά.

Must Read

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, όπως έχει γίνει γνωστό, θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν του Σασμού με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρήκε χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, να κάνει διακοπές μαζί με τη σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου σε κάποιο ελληνικό νησί και ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον ίδιο και την Άσπα να ποζάρουν σε ένα γραφικό ξωκλήσι με το λευκό και το μπλε να πρωταγωνιστούν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για τη σχέση του στο περιοδικό HELLO: «Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση.

Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This