Εξω(δικαστικά) ντέρτια και καημοί για την κουμπάρα της Οικονομάκου και την Μπάρμπα

Παρά τις δικαστικές περιπέτειές τους, Νικόλ Παναγιώτου και Αφροδίτη Μπάρμπα περνάνε... ζάχαρη στη Μύκονο

Must Read

Η ανέμελη ζωή καλά κρατεί στο πριγκιπάτο της Μυκόνου, που και φέτος, παρά τους «ποντικούς» που αλωνίζουν στο νησί και «γδύνουν βίλες» με επώνυμους ενοικιαστές, ζει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος!

Ξένοι και εγχώριοι celebrities σε κοσμικές παραλίες και σοκάκια ριλαξάρουν χωρίς να έχουν έγνοιες από… fuel pass και λοιπές σκοτούρες! Ακόμη όμως και όσοι έχουν έγνοιες δεν δείχνουν να πολυσκοτίζονται και να χαλάνε τη ζαχαρένια τους! Οπως, για παράδειγμα, η ενδυματολόγος των celebrities Νικόλ Παναγιώτου, που εθεάθη σε παραλία του κοσμοπολίτικου προορισμού με καυτό μπικίνι μαζί με την κουμπάρα της, ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου!

Οι δυο κουμπάρες απόλαυσαν τον ήλιο και τις βουτιές, με την Παναγιώτου να είναι μες στην τρελή χαρά παρά τις δικαστικές περιπέτειες που ξεπήδησαν μετά τη συνεργασία της με επαγγελματία στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς, με τον πρώην -πλέον- συνεταίρο της να καταφεύγει στα δικαστήρια κατηγορώντας την Παναγιώτου ότι έβαλε χέρι στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό, με την ενδυματολόγο της showbiz να δανείζεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, χρήματα από τον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό και να τα περνάει μέσω εμβασμάτων στον προσωπικό της, χωρίς όμως ποτέ να τα επιστρέφει!

Μέσα σε ενάμιση χρόνο, λοιπόν, η ενδυματολόγος φέρεται ότι έκανε συνολικά 41 διατραπεζικές μεταφορές προς τον ατομικό της λογαριασμό με τη μορφή συμβάσεων άτοκου δανείου, παίρνοντας συνολικά από εταιρικό λογαριασμό ποσό ύψους περίπου 69.500 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά για εκείνη ο μήνας έχει… εννιά στον πλανήτη Μύκονο, ο οποίος έχει και άλλους κατοίκους που είχαν τις περιπέτειές τους.

Οπως την Αφροδίτη Μπάρμπα, που είχε συλληφθεί για κατοχή κοκαΐνης, με το μοντέλο να αποφυλακίζεται από τις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού τρεις μήνες μετά τις χειροπέδες και να περιμένει πια την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου ελπίζει στην αθώωσή της.

Η Μπάρμπα πιασμένη χεράκι χεράκι με τη φίλη της Βάσω Βιλέγκας, που από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς της ήταν στο πλευρό της, σεργιάνισε στα Ματογιάννια, με τον φωτογραφικό φακό να τις εντοπίζει (δεν ήταν δα και δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες), με τη μια να είναι χαμηλοβλεπούσα και την άλλη να αγνοεί επιδεικτικά τον παπαράτσο.

Σε αντίθεση με τον Πέτρο Κωστόπουλο, που μαζί με τον κούκλο γιο του τον Μάξιμο, όταν εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους, κοντοστάθηκαν για να ποζάρουν, βοηθώντας τους να βγάλουν το ψωμάκι τους…

Το ίδιο φιλικός με τον φακό ήταν και ο Τommy Hilfiger που πρώτη η «Espresso» είχε γράψει ότι βρίσκεται ινκόγκνιτο στο νησί, με την… τρελιάρα σύζυγό του Dee Ocleppo Hilfiger να αρχίζει τα… παιχνίδια, μόλις κατάλαβε ότι υπάρχει μια κάμερα που τους ακολουθεί κατά πόδας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This