Μετά το κράξιμο στον Παντελίδη, ο Sin Βοy πήρε άδεια από την οικογένεια να χρησιμοποιήσει κομμάτι του!

Must Read

«Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος», είχε γράψει με ασέβεια πριν λίγο διάστημα ο Sin Boy και ξεσήκωσε αντιδράσεις για έναν νέο άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο διάστημα που ξεκίνησε να εκφράζεται με παραλογισμούς για πολιτική, Illuminati, δισκογραφικές και συνωμοσίες εναντίον του. Αφού ανακοίνωσε ότι θα σβήσει από τον χάρτη τον Sin Boy, προμήνυσε ότι θα επανεμφανιστεί ως Lil Jesus κι έκανε την απειλή του… πράξη!

Στο τελευταίο του τραγουδιστικό εγχείρημα με τίτλο «Desole» που διατηρεί τα φίλτρα επεξεργασίας της φωνής του, ο Sin boy ή Lil Jesus εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ κρατώντας ένα μεγάλο παλιό κασετόφωνο. Από τα ηχεία ακούγεται ο αδικοχαμένος Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου», δημιουργώντας ένα οξύμωρο σχήμα, καθώς οι στίχοι «Μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου…» έχουν αποθεωθεί από το κοινό που λάτρεψε τον λαϊκό τραγουδιστή. 

Κάποιοι σκέφτηκαν ότι ήταν μια κίνηση για να ζητήσει συγγνώμη, άλλοι θεώρησαν ότι είναι ένας τρόπος να προκαλέσει και να ακουστεί το όνομά του άλλη μια φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=mY033Sdz8PE

Αυτό που προκάλεσε όμως την μεγαλύτερη απορία ήταν αν είχε την άδεια να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο απόσπασμα από το τραγούδι, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να το ζητήσει από την οικογένεια του Παντελή.

Ο αδερφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος Παντελίδης επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr, ότι η οικογένεια ήταν ενήμερη και ότι ο Lil Jesus πήρε την άδεια να εντάξει το συγκεκριμένο απόσπασμα στο τραγούδι του. «Ναι, περίπου…» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ο Sin Boy χρησιμοποίησε νόμιμα την σύνθεση του αδερφού του, που ήταν και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Όπως και να χει βέβαια, ο Αλβανός τραγουδιστής με το καροτί μαλλί πλησιάζει το 1,5 εκατ. views και το απολαμβάνει! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This