Η Τζούλια Αλεξανδράτου δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της και γράφει «Θα γίνω φάλαινα»

Το μοντέλο βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Must Read

H Tζούλια Αλεξανδράτου είναι έγκυος και μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα και πληροφορίες για την πορεία της κύησής της με τους ακολούθους της στο Instagram.

H Τζούλια Αλεξανδράτου, που βρίσκεται πλέον στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, ανέβασε μια φωτογραφία για να δείξει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της και γενικά τις αλλαγές στο σώμα της.

Το μοντέλο που είναι πραγματικά πολύ αδύνατο, έχει πάρει κάποια κιλά πλέον και όπως η ίδια δήλωσε «Θα γίνω φάλαινα».

Πρόσφατα, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο Glance.gr σχετικά:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα. Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη. Γενικά “πιάνω” εύκολα. Είμαι συνηθισμένη δηλαδή. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε “προσπαθούσα” δηλαδή για παιδί. “Trust Gods timing He knows”. Αλλάζει όλη σου η ζωή. »

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This