Δήμητρα Ματσούκα: « Eίμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση, δεν θα την κρύψω»

Για όλους και για όλα μίλησε η ηθοποιός σε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη.

Must Read

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για όλους και για όλα στους παρουσιαστές Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά. 

Ανάμεσα στα πολλά που είπε η Δήμητρα Ματσούκα, αναφέρθηκε στον ιδανικό άνδρα, στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Για τη δουλειά της δήλωσε:

«Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι σειρές που έχουν λιγότερα επεισόδια, μικρότερης διάρκειας. Δεν με ενδιαφέρει εάν πρόκειται για κωμωδία ή κάτι δραματικό, με ιντριγκάρει το κείμενο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω. Δεν πρέπει να έχουμε θέμα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ».

Για την προσωπική της ζωή είπε τα εξής:

«Είμαι 22 χρόνια στη δουλειά και ποτέ δεν έβγαζα την προσωπική μου ζωή δημόσια. Είναι αυτή η ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση, δεν θα την κρύψω αλλά δεν πηγαίνω σε μέρη που έχει φωτογράφους. Τα κοσμικά δεν μου αρέσουν καθόλου». 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This