Μαθήματα ζωής από την Γεωργία Καλτσή

Must Read

Η Γεωργία Καλτσή δίνει μαθήματα ζωής! Από το αναπηρικό αμαξίδιο, τώρα ηθοποιός στη σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Στα 4», με την ίδια να υποδύεται μια κοπέλα σε αμαξίδιο που δεν το βάζει κάτω, όπως δεν το έβαλε κάτω και η ίδια η Γεωργία μετά τα χτυπήματα της μοίρας!

Ηταν 9 Μαρτίου 2015, όταν μέσα από τις λαμαρίνες στο «τροχαίο της Κηφισίας» η Γεωργία έβγαινε ζωντανή. Τα γέλια της ανέμελης παρέας που επέστρεφε από πάρτι γενεθλίων μετατράπηκαν σε ουρλιαχτά απόγνωσης και πόνου, όταν το αυτοκίνητό τους βγήκε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην είσοδο τράπεζας. Ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ., νεκρός, με τα τρία κορίτσια, ανάμεσά τους και η Γεωργία, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο να τραυματίζονται.

Από εκείνη τη μοιραία μέρα πέρασαν επτά χρόνια, με τη Γεωργία να διαψεύδει τους γιατρούς που της έδιναν μία στις 100 πιθανότητες να επιβιώσει. Σήμερα είναι εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, κάνει μεταπτυχιακό στη Νευρολογία και την αποκατάσταση (η έρευνά της είναι πάνω στις διατροφικές διαταραχές των γυναικών μετά τη μαστεκτομή), παίζει μπάσκετ με αμαξίδιο, κάνει ξιφασκία και μόντελινγκ, συμμετέχει σε καμπάνιες για μεγάλα brands και γεμίζει με μικρές ηλιαχτίδες τις ζωές των ανθρώπων δίπλα της! Και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να περάσει τα δικά της μηνύματα μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1+, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη αρχίσει, με το «Στα 4» να σπάει τα στερεότυπα και να γίνεται η μοναδική σειρά στην Ελλάδα με βασικό χαρακτήρα ένα άτομο με αναπηρία.

Ο κωμικός χαρακτήρας της σειράς (αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στις αρχές του 2023) είναι ακόμη ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο στοιχείο, καθώς το «Στα 4» προβάλλει με θετική διάθεση και σαρκαστικό πνεύμα κάθε πλευρά της ζωής σε αναπηρικό αμαξίδιο στη χαοτική και αφιλόξενη Αθήνα. Το σενάριο είναι του Θέμη Γκυρτή, η σκηνοθεσία του Σέργιου Κωνσταντινίδη και η εκτέλεση παραγωγής του Antenna Studios. Στη σειρά παίζουν, εκτός από τη Γεωργία Καλτσή οι ηθοποιοί Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Πασσάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This