Συγκλονίζει η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη: «Έχω υποστεί κακοποίηση»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στέλνει ηχηρό μήνυμα στις γυναίκες που βρίσκονται εγκλωβισμένες σε κακοποιητικές σχέσεις

Must Read

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη, αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έχει πέσει θύμα σωματικής κακοποίησης από ανθρώπους με τους οποίους διατηρούσε δεσμό, ενώ παράλληλα στέλνει ηχηρό μήνυμα στις γυναίκες που εγκλωβίζονται σε κακοποιητικές σχέσεις.

Η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, μιλώντας στο «Vogue» σημειώνει ότι στην αρχή η ίδια ήταν «τυφλωμένη» από τον έρωτα, με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό που ζούσε, δεν ήταν πραγματική αγάπη. 

https://www.instagram.com/p/ChscZ6stUY-/?hl=el

«Το πιο ακραίο πράγμα που μου έχει συμβεί στον έρωτα είναι η σωματική κακοποίηση και δεν κατάλαβα καν πώς έγινε. Ερωτεύτηκα πολύ και δεν το πρόλαβα. Όμως, δεν κατηγορώ τον έρωτα γι’ αυτό. Δεν τον έχω “νομιμοποιήσει” ως υπαίτιο αλλά είμαι πολύ προσεκτική από τότε. Γιατί, αυτό που λένε ισχύει: αν μια γυναίκα έλξει μια φορά κακοποιητικό σύντροφο – με την έννοια της αλληλεπίδρασης που έχει και η ίδια σε αυτό – είναι εύκολο να συνεχίσει να το κάνει στο διηνεκές. Όσο πιο πολύ μπαίνεις στο σκοτάδι, τόσο πιο πολύ γίνεσαι ένα με αυτό και χάνεις το μέτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη και πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CgzqheEN0W2/?hl=el

«Στα πρώτα χρόνια οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν. Άρχισε με ψυχική κακοποίηση και έφτασε στη σωματική που αυτό είναι το χειρότερο. Εκεί άρχισα να μαθαίνω τι δεν είναι αγάπη…. Η σωματική βία σίγουρα δεν είναι αγάπη. Ευτυχώς έφυγα γρήγορα. Συνέβη 2-3 φορές μέσα σε ένα δίμηνο και μου έγινε σαφές ότι έπρεπε να φύγω» εξομολογήθηκε.

https://www.instagram.com/p/Ceaq2_pOxme/?hl=el

https://www.instagram.com/p/Ccu1DpBNVcz/?hl=el

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This