Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει να παίξετε καινούργια παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, αλλά και οι επαφές σας θα είναι υπεραρκετές, με ποιότητα. Μην τάξετε ό,τι δεν μπορείτε να κάνετε, καθώς έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, μην προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα συμβάλλει ώστε να εμφανιστούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, αλλά θα μεγαλώσει και τον κοινωνικό σας κύκλο. Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να το γλεντήσετε και να ξεσκάσετε, αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά προτού ανοιχτείτε και κατασταλάξετε, επιλέξτε την ποιότητα. Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, θα είναι ευχάριστο και εποικοδομητικό για εσάς. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, όμως χωρίς να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις και τα «πιστεύω» σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους. Εάν δεν θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας παροτρύνουν σε αλλαγές. Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι, γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις. Εχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά, τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας προτερήματα και θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, οι μέρες μοναξιάς πέρασαν. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας, βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Θίξτε τα κακώς κείμενα χωρίς εκνευρισμό, για να βρεθεί το δίκαιο. Βάλτε σε μία τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχτείτε τις αδυναμίες σας, αφού δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε έναν φίλο σας που έχει πρόβλημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, με θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκουτέρες: «Οι ευρωπαϊκές περιφέρειες και πόλεις στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων»

Όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής

More Articles Like This