Μαρία Μπεκατώρου: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί»

"Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με «έπνιγε»" είπε η παρουσιάστρια.

Must Read

H Mαρία Μπεκατώρου, παραχώρησε μια συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στην πρόταση γάμου που δεν της έχει κάνει ο σύζυγός της Αντώνης, αλλά και στο θέμα της μητρότητας λέγοντας πως μετάνιωσε που υπερεκτέθηκε μιλώντας συνεχώς και πολύ για την προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί.

«Έχω πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο της τηλεόρασης. Στο “just the two of us” τρόμαξα πολύ. Περίμενα ότι θα κάνω κάτι παράλληλο με την εκπομπή μου στο Τηλεάστυ και ξαφνικά χτυπούσε όλη μέρα το κινητό και έρχονταν κάμερες στο σπίτι μου. Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου. Αν για κάτι νιώθω καλά με εμένα είναι ότι υπήρξα απολυτά συνεπής σε  αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω. Έχω μετανιώσει για κάποιες περιπτώσεις, που έχω δώσει πάρα πολλά, ήταν και προδοσίες φίλων», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

«Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω: «να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου; Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία» είπε για το σύζυγό της και το γάμο τους.

Όσον αφορά στο θέμα της μητρότητας και τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί είπε:  «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με «έπνιγε» όλο αυτό, με πίεζε, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Μου γύρισε μπούμερανγκ. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση για παιδί. Μετά σταμάτησα να το λέω».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This