Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Έχει ακουστεί για μένα ότι είμαι γκέι αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είμαι»

Ανακοίνωσε ότι ο γάμος του θα γίνει το καλοκαίρι του 2023 και θέλει να κάνει 2 παιδιά.

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Open Weekend” και αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του με τη σύντροφό του Νάνσυ, ενώ απάντησε και στα σχόλια που έχουν γίνει σχετικά με την σεξουαλικότητά του.

«Της ήρθε αυθόρμητα να μου κάνει πρόταση γάμου κι εγώ εκείνη την ώρα σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα καθόλου, της έχω πει ότι εμένα μου αρέσει η σύντροφός μου να με διεκδικεί, να έχει τσαμπουκά και να συμπεριφέρεται σαν άνδρας», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Όσον αφορά όσους αμφισβητούν τις ερωτικές του προτιμήσεις: «Είναι γελοίοι, πραγματικά νευριάζω πάρα πολύ με αυτό το πράγμα. Ακούγονται βέβαια πάρα πολλά γιατί έχω βγάλει μια άλλη εικόνα στον κόσμο, την εικόνα του metrosexual (όταν ένας άνδρας προσέχει πολύ την εικόνα του) έχουν ακουστεί πολλά, αν είμαι γκέι, στρέιτ, δεν έχω κανένα θέμα να μιλάω γι’ αυτά. Είμαστε στο 2022 κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είμαι και θέλω εγώ».

Όσον αφορά στον επικείμενο γάμο του αποκάλυψε: «Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι του 2023, ψάχνουμε ακόμα την ημερομηνία. Εννοείται θέλω σίγουρα να κάνω δύο παιδάκια».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This