Βγήκαν τα… νυστέρια μεταξύ Καινούργιου και Μουτίδου

Το σχόλιο της ηθοποιού για μια φωτογραφία της παρουσιάστριας με τη Βανδή άναψε φωτιές

Must Read

Εκτός ορίων βγήκε η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Σοφία Μουτίδου. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα αινιγματικό σχόλιο που έκανε η μελαχρινή ηθοποιός για μια φωτογραφία που ανέβασε η ξανθιά παρουσιάστρια στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου, στην οποία ποζάρει μαζί με τη Δέσποινα Βανδή στα παρασκήνια του «J2US», στον Alpha.

Συγκεκριμένα, η Σοφία έκανε share σε insta-story την εικόνα με τις δυο λαμπερές κυρίες της showbiz, σχολιάζοντάς τη με τη φράση «λίγο ακόμα πρέπει», χωρίς ωστόσο να κάνει σαφή την τοποθέτησή της.

Τότε, αρκετοί χρήστες στα social media έκαναν λόγο για σχολιασμό της ηθοποιού όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις της Δέσποινας και της Κατερίνας, με την τελευταία να δείχνει αμέσως (και δημοσίως!) την ενόχλησή της. «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω…» έγραψε σε story της η παρουσιάστρια, η οποία λίγο αργότερα προχώρησε εκ νέου σε ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός follower της, το οποίο κατακεραύνωνε την ηθοποιό:

«Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της, ενώ κάποιες γυναίκες, που και αυτές κάνουν ό,τι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις), τις κατακρίνει;» Μάλιστα, δίπλα στο παραπάνω σχόλιο η Κατερίνα έσπευσε να συμπληρώσει: «Μουτίδου, που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε κάνοντας ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ». Η ίδια ολοκλήρωσε τις δημοσιεύσεις της αναρτώντας μια φωτογραφία με τη φράση «Girls support girls» και σημειώνοντας: «Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για πάντα. Ετσι με έμαθε η μαμά μου»…

Οπως ήταν επόμενο, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε βίντεο στα social media. «Δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα: “λίγο ακόμα πρέπει”. Το μυαλό σας πού πήγε εσάς; Ποια αλληλεγγύη; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη δεν καταλαβαίνω… Εναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα» ανέφερε αρχικά on camera η ηθοποιός, για να σχολιάσει έπειτα το συμπερασματικό story για «τους άντρες που χώνει στα βυζι@ της» και τις «αισθητικές επεμβάσεις» που έγινε από follower της Καινούργιου, το οποίο η τελευταία και υιοθέτησε.

«Κάποιος άντρας το έγραψε αυτό και η KatKen (Κατερίνα Καινούργιου) το έχει κάνει αναπαραγωγή. Katken, πού είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Αναπαρήγαγα κάτι που λέει κάτι για τα βυζι@ σου; Πού είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που… θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Πού είναι, που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου; Και τώρα θίχτηκες από τι; Από πού να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το “λίγο ακόμα πρέπει”; Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και σ’ το λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις στον άλλο. Αλλά έχουμε μάθει το support girls να είναι μόνο για τις παπάτζες. Για την ουσία support girl δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ@@α Πόντια. Αντε. Ολες ψηλοκάβαλες Σουηδές» είπε, μεταξύ άλλων, η χειμαρρώδης Σοφία Μουτίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This