Κατερίνα Στεφανίδη: Χαμός με γατιά και… παιδιά σε ανάρτησή της

Must Read

Viral για λάθος λόγο έγινε η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η χρυσή Ολυμπιονίκης, με ένα απλό μήνυμα και μια φωτογραφία γεμάτη αγάπη, παρότρυνε τους ακόλουθούς της να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζωάκι.

Η ίδια πόζαρε κρατώντας με τρυφερότητα την γάτα της και έστειλε το μήνυμα της. «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι».

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1585324800104202241

Ωστόσο, κάποιος χρήστης θεώρησε σωστό να της κάνει life coaching και να την προτρέψει να αφήσει τα ζώα και να κάνει παιδιά. «Έχω δυο παιδιά ήδη άνθρωπε μου» έγραψε όλο νόημα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι εκνευρίζεται όταν την ρωτούν πότε θα κάνει παιδιά: «Αν πας πίσω στις συνεντεύξεις που δίναμε το 2016, λέγαμε θέλουμε να κάνουμε παιδάκια, να γίνουμε νέοι γονείς. Τώρα που έχουμε φτάσει πιο κοντά ηλικιακά σ’ αυτό λέμε και οι δύο πλέον δε θέλουμε παιδιά, θέλουμε σκυλάκια, γατάκια, κατσίκια, άλογα… Και θεωρώ ένας από τους λόγους είναι πόσο πίεση έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε από έξω. Σε σημείο να μου φέρνει και εκνευρισμό», είπε και πρόσθεσε ότι έχει σκεφτεί και το ενδεχόμενο υιοθεσίας:

«Πέρσι στα 31 μετά το Τόκιο και φέτος στα 32 μου έλεγαν να σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδιά. Ε, πλέον θέλω να πω ότι δεν θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Δεν λέω ότι δεν θα κάνουμε ποτέ, όμως δεν είναι ο στόχος μας και για να πω την αλήθεια. Έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές να υιοθετήσουμε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This