Αναβάλλεται για αύριο η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας

Must Read

Αναβάλλεται για αύριο η πολυαναμενόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία Panik Records, η συναυλία προγραμματίστηκε για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα.

«Η αποψινή συναυλία των 50 Cent και Κωνσταντίνου Αργυρού μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν στην άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται:

«Απολογούμαστε για την ανάστατωση στους χιλιάδες θεατές, που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο. Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και την εκ νέου διάθεση του Σταδίου για αύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία. Σας περιμένουμε όλους, αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου να ζήσουμε μια μοναδική συναυλία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This