Βύρωνας Σερίφης: H Kατερίνα Στικούδη αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο γιος της

«Είναι πολύ συγκινητικό, ο άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό, είναι απίστευτο!» δήλωσε η τραγουδίστρια

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Reallife και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων σε ποιον μοιάζει ο ενός έτους γιος της Βύρωνας Σερίφης. 

Στις 17 Οκτωβρίου ο γιος σου έγινε ενός έτους. Αυτή η χρόνια τι αλλαγές έφερες στη ζωή σου;

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα, όμως νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν και με στηρίζουν και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και να κάνουμε όλα αυτά που μας αρέσουν. Κάνουμε δραστηριότητες με το παιδάκι μας και περνούν οι ημέρες όμορφα και δημιουργικά.

Σε ποιον από τους δυο μοιάζει ο Βύρωνας;

Μοιάζει στον πατέρα του και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί είχα κάνει μια παραγγελία, είχα ζητήσει έναν μικρό Βαγγελακη, και το άκουσε ο θεός και το έφερε…

Ο Βαγγέλης ασχολείται με τον μικρό;

Είναι πολύ καλός πατέρας και χαίρομαι που ασχολείται και τον αγαπά πολύ. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Το παιδάκι μας μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Είναι πολύ συγκινητικό, ο άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό, είναι απίστευτο!

Ως νέα μητέρα πως αντιμετωπίζεις τη βίαιη ειδησεογραφία; Ανησυχείς;

Είναι σαν να βγαίνουν από ταινία τρόμου. Έχω μείνει άναυδη με το πως φερόμαστε ο ένας στον άλλον. Πραγματικά, είναι απαράδεκτο όλα αυτά που συμβαίνουν, με εξοργίζουν και επειδή έχω γίνει και πολύ ευσυγκίνητη με τον ερχομό του Βύρωνα, όταν ακούω να φεύγουν από την ζωή άδικα άνθρωποι, στεναχωριέμαι. Μακάρι να σταματήσουν όλα αυτά πολύ γρήγορα. Μας ενοχλεί κάτι στον άλλον, καλό είναι να φεύγουμε μακριά, να μη θέλουμε να κάνουμε κακό, πρέπει να υπάρχουν σεβασμός και αυτοεκτίμηση. Αν δεν υπάρχουν αυτά, δεν θα μπορέσουμε να σεβαστούμε και τους γύρω μας, να σεβαστούμε τις επιλογές τους, επαγγελματικές ή προσωπικές. Έχει χαθεί ο σεβασμός. Πρέπει να κοιτάμε και λίγο τον διπλανό μας και όχι μόνο τη δίκη μας ζωή. Κι εγώ δεν είμαι τέλεια, προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Έχω ευθύνες προς την κοινωνία, μεγαλώνω έναν άνθρωπο που αύριο οι δικές του πράξεις θα είναι ο δικός μου καθρέφτης.

Σε ανάρτηση που έκανε για την γέννηση του γιου της η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της και στη λεζάντα έγραψε:

Μου λέγανε ..
Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν εκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα?
Μετά μου έλεγαν …
Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα , θα ήταν κακό ?
Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες )
Μετά είπαν ότι ειχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης …
Άλλοι είπανε ότι εκανα πλαστικες αμέσως μετά …
Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπη , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο !
Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις !
Ηρθε λοιπόν στη ζωη μου αυτός ο αγγελος που λέγεται Βυρωνας , να με κανει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ όσο νομίζω .. να με κανει καλύτερο άνθρωπο και να μου μαθει ένα σωρό πράγματα ..
Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι 💪
#women #mam #power #girlspower

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This