Η Δέσποινα Βανδή ενοχλήθηκε με την παρουσία δημοσιογράφων: «Κάθε φορά η ίδια ιστορία»

'Οπου σταθεί κι όπου βρεθεί μαζί με το σύντροφό της, την ακολουθούν και κουράστηκε

Must Read

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν για ένα σύντομο ταξίδι στη Ρώμη και τόσο κατά την αναχώρηση όσο και κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, υπήρχαν δημοσιογράφοι και κάμερες που ζητούσαν κάποιες δηλώσεις τους.

Μάλιστα κατά την αναχώρηση, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εκείνος που μίλησε σε ρεπόρτερ και έκανε και χιούμορ για την παρουσία του στην θύρα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού, καθώς στην ερώτηση “γιατί δεν βρέθηκε στα VIP” εκείνος απάντησε πως δεν έχει κοστούμι.

Από την πρώτη στιγμή που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι δεν κρύφτηκαν και χειρίστηκαν πολύ σωστά τη δημοσιότητα που θα έπαιρνε ούτως ή άλλως η σχέση τους, όμως κατά την επιστροφή τους από τη Ρώμη, όταν για ακόμα μια φορά, περίμεναν δημοσιογράφοι με κάμερες στο αεροδρόμιο, η Δέσποινα Βανδή ένιωσε ενοχλημένη και είπε στο μικρόφωνο:
 
«Παιδιά, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Να σας πω. Το καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά αυτό για εμάς αρχίζει και γίνεται λίγο… Κάθε φορά στο αεροδρόμιο η ίδια ιστορία. Ευχαριστούμε πολύ. Σας καταλαβαίνω» με τον Βασίλη Μπισμπίκη να την κρατά από το χέρι και να φεύγουν.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This