Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Πουλάω ό,τι θέλω στο κόσμο και το τρώνε τέλεια»

«Θα βάλω τα γέλια σε όλους που λέγανε ότι πρόκειται για fake σχέση» συμπλήρωσε

Must Read

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανασυνδέθηκε με τη σύντροφό του Νάνσυ και πέταξε μέχρι το Λονδίνο για να γίνει τελικά ο αρραβώνας τους, που πριν λίγες μέρες είπε ότι είχε διαλύσει.

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες είπε πως ο έρωτας δεν περνάει έτσι εύκολα και είναι λογικό να γίνονται παρεξηγήσεις.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση και υπήρξε χωρισμός πριν λίγες ημέρες αλλά όλα καλά. Όταν υπάρχει έρωτας, αυτά συμβαίνουν. Το ότι χωρίσαμε και αυτό άλλαξε και τώρα πάω να αρραβωνιαστώ δείχνει ότι υπάρχει έρωτας. Θα βάλω τα γέλια σε όλους που λέγανε ότι πρόκειται για fake σχέση. Θα έβρισκα μια κοπέλα στην Ελλάδα και θα με κυνηγάγατε παντού να δείτε που είμαι και τι κάνω. Σαφώς και φοβάμαι μην ξαναυπάρξουν περιστατικά ζήλιας με τη Νάνσυ. Ήμουν ειλικρινής και της είπα ότι αν διανοηθεί να ξανασυμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο… Αντιθέτως θα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα της που έχει κοιλιακούς και γυμνάζεται και έχει αυτή τη fitness ζωή» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σχετικά με τα σχόλια αφορούν στη σεξουαλικότητά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε: «Είναι πάρα πολύ αστείο και χάνουμε χρόνο με το να συζητάμε αν κάποιος είναι gay, straight ή bye. Είναι γελοίο. Εγώ όμως χαίρομαι που έχω βγάλει αυτή την εικόνα προς τον κόσμο γιατί ό,τι θέλω τους το πουλάω και το τρώνε τέλεια».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This