Απίστευτο! Πήγαν να κλέψουν την Άννα Φόνσου και εκείνη τους τάισε σούπα και τους έστρωσε να κοιμηθούν

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε η Άννα Φόνσου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Studio 4».

@newsbreakgr

Απίστευτο! Πήγαν να κλέψουν την Άννα Φόνσου και εκείνη τους τάισε σούπα και τους έστρωσε να κοιμηθούν #fonsou #AnnaFonsou #studio4ert

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Η γνωστή ηθοποιός που ίδρυσε το «Σπίτι του Ηθοποιού», διηγήθηκε ότι πριν από χρόνια, δύο άνδρες προσπάθησαν να την κλέψουν, με τον έναν μάλιστα να είναι και γνωστός της: «Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω ”τι θέλετε από μένα;” Εγώ περίμενα τον άντρα μου. Μου λέει ο ένας ”κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε”» περιέγραψε και συνέχισε:

«”Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα”. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω ‘θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα;” Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω ‘πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά;’ Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους λέω ‘πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο”» διηγήθηκε η Άννα Φόνσου και πρόσθεσε:

«Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω ”θα σου εξηγήσω”. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά”. Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;” λένε αυτοί ”Θα πάμε’‘. Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά» είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε και το περιστατικό όπου ένας άνδρας προσπάθησε να την ληστέψει ενώ περπατούσε στον δρόμο. Η ίδια έβγαλε 50 ευρώ να του δώσει και τότε ο ληστής κατάλαβε ποια ήταν: «Α είστε η Άννα Φόνσου! Δεν θέλω λεφτά από εσάς» της είπε και έφυγε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This