Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγειρεύει γυμνόστηθη αυγά με λουκάνικα

Γύρισε πεινασμένη από την Τενερίφη

Must Read

H Hλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε από την Τενερίφη, καθώς η εκπομπή η οποία παρουσίαζε, δηλαδή το Love Island, ολοκλήρωσε σύντομα την τηλεοπτική του πορεία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της ως κριτής στο GNTM, συνέχισε την καριέρα της στην τηλεπαρουσίαση, αναλαμβάνοντας διάφορα project με τελευταίο της εγχείρημα το reality της αγάπης το οποίο όμως δεν άρεσε ιδιαίτερα και σημείωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Στην προσωπική της ζωή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επανασυνδέθηκε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Καραβασάνη το καλοκαίρι που μας πέρασε γεγονός που απασχόλησε πολύ τους παπαράτσι οι οποίοι εντόπισαν το ζευγάρι στις διακοπές του στην Τενερίφη.

Αυτή τη φορά, η Ηλιάνα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φτιάχνει αυγά με λουκάνικα στην κουζίνα φορώντας μόνο ένα τζιν παντελόνι και τίποτα άλλο από τη μέση και πάνω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This