Δημήτρης Κρητικός: Ο αρχιτέκτων σύντροφος της Μαρίας Ιωαννίδου τον οποίο παντρεύτηκε με κουμπάρο το σκύλο τους

Οι προτάσεις γάμου και ο περίεργος τρόπος με τον οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους

Must Read

Για την Μαρία Ιωαννίδου, ξέρουμε ότι έχει κάνει δυο γάμους, τον πρώτο με τον ηθοποιός Βαγγέλη Σειληνό και τον δεύτερο με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανό. Και οι δυο τους έχουν φύγει από τη ζωή.

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Μαρία Ιωαννίδου είναι σε σχέση με τον αρχιτέκτων Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος της έχει κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου, ακόμα και δημόσια live στην τηλεόραση, όμως ακόμη η ηθοποιός δεν έχει πει το ναι. Κάποτε η ηθοποιός είχε πει με χιούμορ γιατί δεν παντρεύεται με τον σύντροφό της: «Ο σύντροφός μου θέλω να με παντρευτεί και δεν με παντρεύεται επειδή η Google γράφει ότι είμαι μεγάλη».

O μόνος γάμος που έχουν πραγματοποιήσει οι δυο τους είναι ένας …διαδικτυακός όπου αντάλλαξαν μόνοι τους όρκους αιώνιας πίστης με κουμπάτο το σκύλο τους και οι καλεσμένοι τους έβλεπαν μέσω skype.«Παντρεύτηκα! Αυτό το παιδί, ο σύντροφός μου, ο Δημήτρης, έχει μια μανία. Θέλει να με παντρευτεί και μου πρότεινε να κάνουμε έναν γάμο εικονικό. Θα βάλουμε, λέει, στολές, θα ντυθείς εσύ νύφη, θα βάλω εγώ το σμόκιν μου, θα καλέσουμε φίλους με skype, θα τους κεράσουμε και θα μαγειρέψω. Αυτό. Εντάξει λέω εγώ. Για κουμπάρο είχαμε τον μόνο που βρισκόταν στο σπίτι μας. Τον σκύλο μου!» είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» η Μαρία Ιωαννίδου.

«Παραγγείλαμε ψητά, τα στείλαμε στα σπίτια των καλεσμένων και ήπιαμε πολύ! Γίναμε ντίρλα! Ανταλλάξαμε απλούς όρκους αγάπης ‘‘θα σ’ αγαπώ για πάντα’’, ‘‘δεν θα σε απατώ’’ και κάναμε εξομολογήσεις! Αλλά μόλις τελειώσει η καραντίνα, θα βγω για μπότοξ και τεκνά» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This