Ελεάνα Παπαϊωάνου: «Αν ξέραμε ότι ο καβγάς μας με την Άσπα Τσίνα θα συνέχιζε να παίζει μετά από 20 χρόνια θα τον είχαμε εμπλουτίσει»

Must Read

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στον viral καβγά της με την Άσπα Τσίνα ο οποίος 20 χρόνια μετά παίζει ακόμα και τόνισε χαριτολογώντας πως αν ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν θα το είχαν κάνει πιο έντονο.

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα. Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνουν αντιπαθή. Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει», είπε χαρακτηριστικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

@newsbreakgr

#eleanapapaioannou : «Αν ξέραμε ότι ο καβγάς μας με την #AspaTsina θα συνέχιζε να παίζει μετά από 20 χρόνια θα τον είχαμε εμπλουτίσει» #famestory

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This