Mανώλης Παπακαλιάτης: «Είχαμε πάει σε ένα παιχνίδι το 1983 Ολυμπιακός – Πανελλήνιος με τον Χριστόφορο, αλλά σηκώθηκε κι έφυγε»

Must Read

O Mανώλης Παπακαλιάτης, ο πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έδωσε μια συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta και μίλησε για την παιδική ηλικία του γιου του, για την καλλιτεχνική του κλίση αλλά και για την αποστροφή του για τον αθλητισμό.

@newsbreakgr

Mανώλης Παπακαλιάτης: «Είχαμε πάει σε ένα παιχνίδι το 1983 Ολυμπιακός – Πανελλήνιος με τον Χριστόφορο, αλλά σηκώθηκε κι έφυγε» #papakaliatis

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, υπήρξε κάποτε αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη, ενώ πλέον ασχολείται με τις τουριστικές επιχειρήσεις και διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί.

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος, όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν καλά. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μία κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», δήλωσε αρχικά.

«Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Είχαμε πάει με φίλους σε ένα παιχνίδι το 1983, Ολυμπιακός – Πανελλήνιος κι είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Σηκώθηκε κι έφυγε» τόνισε για τη σχέση του ηθοποιού και σκηνοθέτη με το ποδόσφαιρο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This