Χρίστος Αντωνιάδης για τα δίδυμα: «Είναι δύο παίδαροι 2.700 κιλά το κάθε μωρό και γύρω στους 50 πόντους»

Ο τραγουδιστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Must Read

O Xρίστος Αντωνιάδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου, έφερε στον κόσμο τους δίδυμους γιους τους με προγραμματισμένη καισαρική.

Η Αφροδίτη Τσώνου γέννησε στους 8 μήνες τα αγόρια καθώς τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο κρεβάτι με περίδεση λόγω μιας επιπλοκής που αντιμετώπιζε στην εγκυμοσύνη της. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τα παιδιά γεννήθηκαν υγιέστατα πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Ο τραγουδιστής μετά τη γέννηση των γιων του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” ευχαρίστησε το γυναικολόγο και εξέφρασε τα έντονα συναισθήματά του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την πολύτιμη βοήθεια. Όλα πήγαν καλά Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό περίπου και γύρω στους 50 πόντους. Όταν είδαμε πρώτη φορά τα μωρά κλάψαμε, είναι αυθόρμητο το συναίσθημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις, όσο και να θες, αλλά γιατί να θες; Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος, ήθελα να είμαι αληθινός. Και κλάψαμε και χαρήκαμε και χορεύουμε κιόλας. Η σύζυγός μου γέννησε με καισαρική. Υπήρχε το ραντεβού εδώ και μία εβδομάδα για τη γέννα. Έχουμε φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο εδώ και μήνες. Το εξοπλίσαμε με τον αρτιότερο εξοπλισμό που υπάρχει και πάνω που έλεγα ότι τα πήραμε όλα, κάτι έλειπε ακόμα», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This