Δέσποινα Μοίρου: Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην αμερικανική μαύρη κωμωδία«Playing Opossum»

Η... άλλη  Μοίρου και  ο μικρός φίλος της 

Must Read

Δεν την αποκαλούν τυχαία «χαμαιλέοντα» στο Hollywood. Η Δέσποινα Μοίρου καταφέρνει κάθε φορά να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες των ρόλων της. Ετσι και τώρα, που πρωταγωνιστεί σε μια νέα αμερικανική μαύρη κωμωδία, εμφανίζεται με μπλε μαλλί και κρατάει στην αγκαλιά της ένα οπόσουμ.

Αλλωστε και ο τίτλος του φιλμ που υπογράφει σκηνοθετικά η Maria Jorjezian σχετίζεται με το μικρό μαρσιποφόρο θηλαστικό, αφού είναι «Playing Opossum». Από το ξεκίνημα ακόμη της πορείας της στα διεθνή πλατό η Δέσποινα δεν δίστασε ποτέ να «τσαλακώσει» την εικόνα της για χάρη της τέχνης. Η αρχή έγινε στην πρώτη κιόλας ταινία της, το 2013, μια καναδική παραγωγή με την οποία πρωτοπήγε στο Φεστιβάλ των Καννών ως «Εmma Blue». Στη συνέχεια το κοινό την απόλαυσε ως κοκκινομάλλα Σοφία Λόρεν, μελαχρινή Ελίζαμπεθ Τέιλορ και πρόσφατα ως ξανθιά Μέριλιν Μονρόε, σε μία ταινία-έκπληξη που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη και θα προβληθεί σε λίγο καιρό. Τώρα, λοιπόν, απέκτησε μπλε μαλλί για τις ανάγκες ακόμη ενός ρόλου που αναμένεται να συζητηθεί.

Εχοντας στο πλευρό της ένα επιτελείο διάσημων stand up comedian ηθοποιών, ανάμεσα τους και τον Steven Kimbrough, η Δέσποινα Μοίρου μόλις ολοκλήρωσε στο Μπελ Ερ τα γυρίσματα για το «Playing Opossum» που αντλεί τη θεματολογία του από τη γιορτή Halloween. «Η ταινία είναι μια μαύρη κωμωδία, που δείχνει την απέραντη μοναξιά των ανθρώπων. Σε αυτό το στάδιο μετανθρωπισμού που ζούμε, όπου όλα γίνονται μέσω ίντερνετ, όπου δεν υπάρχει φλερτ, όπου δυστυχώς οι σχέσεις δημιουργούνται στα social media, δύο μοναχικές ψυχές κανονίζουν να περάσουν μαζί το Halloween και στο τέλος, όπως συμβαίνει και στην καθημερινότητα, αυτές οι ψευδαισθησιακές σχέσεις αποδεικνύονται αποτυχημένες από την αρχή! Οχι απλά δεν τους ενώνει κάτι, αλλά είναι τελείως αντίθετοι!» αναφέρει στην «Espresso» η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, περιγράφοντας το σενάριο της ταινίας. «Το ίντερνετ πάντα πίστευα ότι… σκοτώνει τις ανθρώπινες σχέσεις, είναι Μάτριξ φάση. Στο φιλμ συμβαίνουν ευτράπελα: από τον περίεργο οικοδεσπότη μέχρι διάσημους guest κωμικούς, ακόμη και ένα περίεργο ζωάκι παίζει στη ταινία, ένα οπόσουμ! Είχε καιρό να με πιάσει νευρικό γέλιο εν ώρα λήψης, σε σκηνή. Μου συνέβη τώρα με αυτούς τους υπέροχους κωμικούς. Την τελειώσαμε 5 το πρωί το σκηνή! Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ» συμπληρώνει η Δέσποινα Μοίρου, δηλώντας κατόπιν συγκινημένη για τη συνεργασία της με όλους και ειδικά με τη σκηνοθέτρια Maria Jorjezian. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This