Σάββατο 19/6/2021

Κόνι Μεταξά: Στη φόρα η ανήθικη πρόταση που της έκαναν

Του απάντησε καταλλήλως

Στη φόρα έβγαλε η Κόνι Μεταξά την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε μέσω instagram! Ο ενδιαφερόμενος τής πρότεινε να συναντηθούν με «πονηρές» διαθέσεις, στη Μύκονο όπου και θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες, και μάλιστα τη ρώτησε μέσω του μηνύματος πληροφορίες για τις «παροχές»!

«Πόσο πάει η βραδιά κούκλα; Ερχόμαστε με το συνέταιρό μου δυο μέρες και νύχτες Μύκονο για τα εγκαίνια του Τούρκου @@@@ και ψάχνουμε παρέα, σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για τις παροχές και αν είσαι διαθέσιμη. Ευχαριστώ» της έγραψε.

Η Κόνι έγινε έξαλλη και έσπευσε να τον βάλει στη θέση του: «Καλησπέρα κύριε. Τι ακριβώς ψάχνετε και θεωρήσατε ότι μπορώ να σας βοηθήσω εγώ; Μήπως θέλετε να μιλήσετε με το δικηγόρο μου ή τον πατέρα μου καλύτερα; Επίσης θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο τη μανούλα σας να την ενημερώσετε για τη συμπεριφορά σας προς το γυναικείο φύλο. Εκτός αν αυτή ήταν που σας έμαθε αυτό το θράσος. Ευχαριστώ πολύ».

Ο άγνωστος άντρας όμως επέμεινε: «Κυρία Μεταξά, δεν θα το έλεγα θράσος, αλλά επαγγελματική πρόταση. Ο παππούς μου έλεγε “όπου βλέπεις φαγητό κάτσε, όπου βλέπεις ξύλο φύγε”. Οπότε εγώ μια ερώτηση έκανα κι εσείς αν θέλετε απαντάτε. Καλό σας απόγευμα δεσποινίς». Εκείνη αποκρίθηκε στο ίδιο κλίμα: «Ελπίζω το σύμπαν αυτό να σας προσφέρει μια κόρη» και εκείνος παραδέχτηκε με ωμότητα: «Έχω ήδη κόρη».

Ύστερα από την ανάρτηση του διαλόγου τους, η entertainer κόρη του Λευτέρη Πανταζή ξέσπασε στο instagram με ένα story: «Εάν βγάλεις προκλητική φωτογραφία,σε θεωρούν βίζιτα. Και αυτός ο “άντρας” μεγαλώνει παιδί» έγραψε. Στη συνέχεια ανέβασε ακόμα μία σέξι φωτογραφία της όπου εικονίζεται γυμνή να κρατάει το στήθος με τα χέρια της και ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι βίζιτα, αλλά μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία».

Λευτέρης Πανταζής: «Τον έβαλε στη θέση του»

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον πατέρα της Κόνι, Λευτέρη Πανταζή –που το κορίτσι επικαλέστηκε στη συνομιλία της με τον θρασύ άγνωστο– ο οποίος σχολίασε: «Του απάντησε πολύ καλά! Τον έβαλε στη θέση του κι είμαι πολύ υπερήφανος για το παιδί μου! Κι εγώ κι η μητέρα της την έχουμε μεγαλώσει σωστά. Συμβαίνει σε πολλά κορίτσια, επώνυμα και μη να δέχονται τέτοιες προτάσεις. Και σε μένα έχει συμβεί. Κι από άντρες κι από γυναίκες, αλλά δεν απαντώ σχεδόν ποτέ. Μπορεί αυτό το προφίλ που της έκανε αυτή την πρόταση στην Κόνι να είναι ψεύτικο, ανύπαρκτο και να έγινε από κάποιον ή κάποια που τη ζηλεύει επειδή πάει καλά και προχωράει. Να το έκανε επίτηδες για να τραυματίσει την ψυχούλα της» μας είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ